Lær mer om grunnleggeren, Miriam

Lær mer om grunnleggeren, Miriam

Jeg elsker vin, lidenskapelig – et glass, en flaske, historien, terroiret, øyeblikkene, gledene, nyansene, kombinasjonene og fellesskapet.

Jeg elsker det så mye at jeg ønsker å kunne nyte det oftere, uten å bekymre meg for om det er passende -  Til lunsj på en mandag, når jeg passer barn, før en kjøretur. 

Samtidig har helse alltid vært viktig for meg. Alkohol og helse går dessverre ikke hånd i hånd. De andre alkoholfrie alternativene som finnes, har rett og slett ikke den opplevelsen jeg er ute etter.

Jeg startet Miris Blend for å kunne dele min glede for vin med absolutt alle, også de som ønsker å drikke mindre alkohol. Mitt mål er å skape bedre alternativer, både for når det skal feires, og når du rett og slett har lyst på noe bedre i glasset, slik som til lunsj på en mandag. 

Det er på tide at alkoholfri vin blir tatt på alvor. Jeg håper jeg kan tilby deg vinopplevelser du ikke vil glemme. 

Min bakgrunn:

  • Seks år i utlandet ( For det meste Portugal, England & Australia), hvor jeg har studert, holdt vinsmakingskurs & produsert premium Kombucha.

  • INDØK ( Industriell økonomi og teknologiledelse - masterstudium ) ved NTNU. 
    - Spesialisering i Strategi, Innovasjon & Internasjonal forretningsutvikling. 
    - Skrev Masteroppgave om trender i vinindustrien, bla alkoholfri vin, teknologi & bærekraft (A).

  • WSET Awards in Wine Level 3
    - Høyeste utmerkelse i både blindtsmaking & teori.


Tilbake til bloggen